Totaal

Bierpongtafel

 34,95 excl. btw

De bierpongtafel is het ultieme feestaccessoire dat uw bijeenkomst naar een hoger niveau tilt. Deze opvouwbare bierpongtafel is perfect voor elke gelegenheid, of je nu een huisfeest geeft of een leuk evenement organiseert.

Deze opvouwbare bierpongtafel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan. De stevige constructie zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor je talloze rondes van dit populaire gezelschapsspel kunt genieten. De tafel is 2,4 meter lang en biedt voldoende ruimte voor epische gevechten tussen teams.

De tafel wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je deze apart bij elkaar moet verzamelen. Je ontvangt een set pingpongballen, perfect om ze in de cups te laten stuiteren en punten te scoren. Bovendien zorgen de meegeleverde plastic bekers voor een naadloze gameplay-ervaring. Deze cups en pingpongballen mag je vervolgens houden na afloop van de huur.

Het opvouwbare ontwerp van deze bierpongtafel maakt hem ongelooflijk gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Als je hem niet gebruikt, vouw je hem eenvoudig op en berg je hem op.

Een feest organiseren kan stressvol zijn, maar met deze bierpongtafel is het entertainment geregeld. Of je nu een doorgewinterde bierpongprofessional bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier, deze tafel staat garant voor urenlang gelach en vriendelijke concurrentie. Haal je innerlijke kampioen naar boven en laat de goede tijden rollen!