Totaal

Bijlwerpen

 4,95 excl. btw

Drie bijlen, één massieve boomstam en een sfeer van opperste concentratie. Het is een uitdaging die je adem doet stokken. De deelnemers grijpen vastberaden naar de bijl, hun vizier scherp ingesteld op het doelwit. Met een krachtige beweging schiet de bijl met ongekende snelheid door de lucht. Een moment van spanning volgt, en dan… Raak! Of is het te vroeg om te juichen?

De kunst van het bijlwerpen draait om precisie, timing en beheersing. Iedere worp is een delicate dans tussen kracht en finesse. Een fractie van een seconde kan het verschil maken tussen een trefzekere worp en een gemiste kans.

De wedstrijd wordt versterkt door teamdynamiek, aangezien deelnemers zich verenigen om punten te sprokkelen en de strijd aan te gaan om de hoogste eer. Het is een ultieme test van behendigheid en concentratie, waarbij de adrenaline door de lucht giert.

Welk team zal de meeste punten bij elkaar sprokkelen en triomferen in deze uitdagende competitie? Wie zal bewijzen dat zij het best de kunst van het bijlwerpen beheersen? Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waarin behendigheid, teamgeest en competitie samenkomen in een spannend spektakel van bijlwerpen. Durf jij de uitdaging aan?

Let op: minimum vereist van €35,-, inclusief benodigd materiaal.