Search
Close this search box.
Totaal

Skippyslang

 30,00 excl. btw

Op zoek naar een unieke en vermakelijke attractie voor uw volgende evenement? Overweeg onze verhuurservice voor de skippyslang! Deze opvallende en leuke attractie is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

De skippyslang is ontworpen voor drie personen tegelijk, wat het perfect maakt voor groepen en gezelschappen. Iedereen kan plaatsnemen op zijn eigen skippybal en zich gereed maken voor een spannende race. Het doel? Probeer als eerste de finishlijn te bereiken terwijl je over het parcours springt en stuitert op je skippybal.

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een schoolfeest, een familiebijeenkomst of een andere speciale gelegenheid, de skippyslang zorgt voor lachen, plezier en een gezonde dosis competitie. Het is de perfecte manier om teambuilding te bevorderen en herinneringen te creëren die nog lang worden gekoesterd.

Onze skippyslangen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Voeg wat spanning en opwinding toe aan uw volgende evenement met de skippyslang. Neem vandaag nog contact met ons op om deze attractie te huren en bereid u voor op een dag vol plezier en avontuur.

Laat de pret beginnen met de skippyslang!