Search
Close this search box.
Totaal

Bumpervoetbal

 225,00 excl. btw

Huur een leuke en opwindende attractie voor jouw evenement – Bumpervoetbal! Dit opblaasbare spel is de perfecte manier om een dosis plezier en opwinding toe te voegen aan je feest of sportevenement.

Bumpervoetbal is een spannende combinatie van voetbal en worstelen, waarbij spelers opblaasbare bumpers dragen. Deze bumpers beschermen je terwijl je probeert te scoren en de tegenstanders van de bal af te houden. Het is een geweldige manier om teamwork , competitie en lichamelijke activiteit te bevorderen.

Met onze Bumpervoetbal, kun je een geweldige speelervaring creëren voor zowel kinderen als volwassenen. Het spel is geschikt voor spelers van alle vaardigheidsniveaus en zorgt voor hilarische momenten terwijl ze tegen elkaar opbotsen en proberen te scoren.

Of je nu een verjaardagsfeestje, een bedrijfsuitje of een schoolactiviteit organiseert, Bumpervoetbal is de ideale attractie om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Het zal zeker een gespreksonderwerp zijn en je gasten de tijd van hun leven bezorgen.

Met zijn opvallende kleuren en professioneel ontworpen voetbalboarding, zorgt Bumpervoetbal ervoor dat je evenement er visueel aantrekkelijk uitziet. Laat je gasten en toeschouwers versteld staan van de actie en de fun die plaatsvindt.

Het huren van Bumpervoetbal is eenvoudig en handig. We zorgen voor de levering en installatie van het opblaasbare spel, en na afloop halen we het ook weer op. Zo kun jij je op andere aspecten van je evenement concentreren.

Kenmerken van ”onze” Bumpervoetbal:

  • Groot opblaasbaar voetbalveld
  • Zachte opblaasbare bumpers (6 vs 6)
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • afmetingen zijn 12×6 (lxb)

 

Wacht niet langer en geef je feest of evenement een boost met Bumpervoetbal te huur. Huur vandaag nog en maak je klaar voor een dag vol plezier en opwinding!