Let op, in verband met voorbereidingstijd moet dit product minimaal 1 week vooraf besteld worden.

Highland Games

 24,95 excl. btw

De Highland Games vinden hun oorsprong in de traditionele clanspelen en worden nu nog elk jaar in de Schotse Hooglanden gehouden. Deze games brengen wij naar jullie toe, waarin jullie laten zien wat voor een echte Schot in jullie leeft. Compleet met stoere games als Tug of War, Roll the Barrell, Axe Throwing, Weight Lifting en Caber Wave.

Moed, oerkracht en vooral teamwork zal jullie clan naar de overwinning brengen. ‘Onze’ Highland Games zijn er zo op aangepast dat een ieder deel kan nemen aan de spellen.

Wij verwachten een strijd tussen twee passievolle clans en wie weet mag jouw clan jullie tot de beste schotten van de dag benoemen.

Een Schotse kilt en een luide, maar vooral krachtige yell moet jullie naar de overwinning brengen. Vol passie en overgave gaan jullie authentieke Highland Games aan. Het verdedigen en het daarbij behalen van eeuwige roem en eer, is waar het om draait.

Daarbij zal het sterkste team na afloop beloond worden met een fles whisky!

Highland Games bestaat uit de volgende 6 games

CABER WAVE
Dat is een behoorlijke boomstam! Krijg die maar eens opgetild. Deze game draait om oerkracht!

ROLL THE BARREL
Dat vat vol whisky moet zo snel mogelijk naar de overkant! Welk team is het snelst? Cheers!

TUG OF WAR
Twee clans, één touw. Zorg dat je aan het langste eind trekt bij deze Tug of War!

WEIGHT LIFTING
Lukt het jou om de gewichten zolang mogelijk omhoog te houden?

AXE THROWING
Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet je vizier op scherp. Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

CABER TOSS
Paalwerpen is een van oorsprong Schotse sport. De bedoeling van het spel is het zo recht mogelijk te werpen. De scores worden gegeven in uren van de klok, waarbij 12.00 (recht voor de speler uit) de hoogste score is.

Duur programma: 2,5 uur

Inclusief huur materiaal en professionele begeleiding.

Vanaf 12 personen.