Totaal

Jenga XXL

 19,95 excl. btw

Welkom bij de Jenga XXL! Deze spannende variant op het klassieke Jenga-spel is perfect voor urenlang speelplezier met familie en vrienden. Met zijn enorme blokken en unieke ontwerp zal dit spel zeker een hit zijn op feestjes, bijeenkomsten en gezellige avonden thuis.

Met zijn extra grote formaat zorgt dit spel voor een grotere uitdaging en nog meer plezier. Elke blok meet maar liefst 8 centimeter in lengte, waardoor het spel een indrukwekkende hoogte kan bereiken. Durf jij de toren tot het uiterste op te bouwen en te hopen dat hij niet instort?

Gebruik je vaardigheden om blokken uit de toren te verwijderen en ze zo slim mogelijk bovenop te plaatsen. De spanning stijgt terwijl de toren wiebelt en wie je hart sneller laat kloppen. Dit spel is geschikt voor spelers van alle niveaus, waardoor iedereen van jong tot oud kan deelnemen aan het plezier.

Of je nu op zoek bent naar entertainment voor een feestje of gewoon wat quality time wilt doorbrengen met je dierbaren, de Jenga XXL is de uitstekende keuze. Klaar om het spel naar een hoger niveau te tillen?