Totaal

Rokjesvoetbal

 225,00 excl. btw

Rokjesvoetbal met voetbalboarding is de ultieme attractie voor een actief en spannend spel dat geschikt is voor jong en oud. Dit spel, ook wel bekend als rokjesvoetbal, combineert de sportieve elementen van voetbal met een leuke twist. Het toevoegen van voetbalboarding zorgt voor een extra uitdaging en maakt het spel nog interessanter voor de spelers.

Gedurende het spel dragen spelers speciale rokjes die het spel een vrolijke en speelse uitstraling geven. Dit zorgt niet alleen voor vermaak, maar ook voor een gevoel van teamgeest en competitie. Het spel wordt gespeeld in teams en het doel is simpel: zoveel mogelijk doelpunten scoren. Het huren van deze attractie is een geweldige manier om een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of buurtbijeenkomst extra speciaal te maken.

Met de toevoeging van de voetbalboarding wordt het spel nog uitdagender en dynamischer. De boarding zorgt ervoor dat de bal binnen het speelveld blijft, wat voor meer controle en strategie tijdens het spel zorgt. Het moedigt spelers aan om hun beste vaardigheden te tonen terwijl ze proberen te scoren en hun tegenstanders te verdedigen. Bovendien draagt de boarding bij aan de veiligheid van de spelers, omdat ze niet bang hoeven te zijn dat de bal ver wegrolt of in een ongelukkige situatie terechtkomt.

Kenmerken van onze ”Rokjesvoetbal”

  • Groot opblaasbaar voetbalveld
  • Zachte speciale rokjes (3 vs 3)
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • afmetingen zijn 12×6 (lxb)

 

Kortom, huur rokjesvoetbal met voetbalboarding en beleef een unieke en opwindende ervaring vol actie, sport en plezier. Maak van elk evenement een onvergetelijke gelegenheid met dit fantastische spel dat iedereen zal vermaken. Mis deze kans niet om een geweldige tijd te hebben met je vrienden, familie of collega’s!