Totaal

Spidertent

 195,00 excl. btw

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw merk of evenement in de schijnwerpers te zetten? Dan is de Spidertent precies wat je nodig hebt! Met zijn opvallende ontwerp en opblaasbare constructie is deze tent een echte eyecatcher en perfect voor reclamedoeleinden.

De Spidertent opblaasbaar is een veelzijdige en praktische oplossing voor allerlei evenementen. Of je nu een braderie, sportevenement, beurs of feest organiseert, deze tent zal zeker de aandacht trekken. Door zijn opvallende spinnenweb structuur en het slimme gebruik van kleuren is de tent van veraf al zichtbaar.

Het opblazen van de tent kan eenvoudig worden opgezet met behulp van een krachtige blowers. Dankzij de stevige constructie blijft de tent stabiel, zelfs in winderige omstandigheden. De afmetingen zijn ca. 8m doorsnee.

De Spidertent opblaasbaar biedt niet alleen een opvallende uitstraling, maar is ook praktisch in gebruik. De ruime binnenruimte biedt voldoende plaats voor verschillende activiteiten en daarom perfect voor jouw specifieke behoeften. Bovendien is de tent waterdicht, zodat je ongeacht het weer probleemloos verder kunt gaan of je gasten kunt beschermen tegen regen of felle zon.

Huur de Spidertent vandaag nog en laat jouw merk of evenement opvallen! Met zijn opvallend ontwerp en praktische eigenschappen is deze tent de perfecte keuze voor iedereen die wil opvallen of net even wat anders wil . Ons team staat voor u klaar om u te adviseren, waar nodig is.