Bij het huren van springkussens en/of stormbanen is het wettelijk verplicht valmatten te hanteren. Hiervoor hanteren wij €5,- meerkosten per valmat. Als u ervoor kiest om geen valmatten te huren, bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van valmatten.
Totaal

Springkussen Aap

 155,00 excl. btw

Hét springkussen dat je feest naar een nieuw niveau tilt! Dit unieke en opvallende springkussen is perfect voor kinderen die houden van avontuur en plezier. Met zijn gorilla-ontwerp zal dit springkussen zeker de aandacht trekken van alle gasten op je feest.

Met het Springkussen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Ze kunnen springen, stuiteren en koprollen op dit fantastische springkussen. Het biedt urenlang vermaak en zorgt ervoor dat je feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Het springkussen is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Het beschikt over stevige wanden en een zachte valmat om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen en springen. De afmetingen van dit springkussen zijn 5x4x4m (lxbxh).

De Aap is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en kan in verschillende omgevingen worden gebruikt, zoals in de achtertuin tijdens een verjaardagsfeestje, op schooltijdens een sportdag of zelfs op een buitenevenement. Het is een geweldige manier om kinderen actief te houden en ze tegelijkertijd veel plezier te laten beleven.

Dus, als je op zoek bent naar een springkussen dat je feest naar een hoger niveau tilt, kies dan voor de Springkussen Aap. Met zijn opvallende design en hoge kwaliteit is het gegarandeerd een succes op elk evenement. Creëer herinneringen die je gasten nog lang zullen bijblijven!