Totaal

Sumoworstelen Volwassenen

 160,00 excl. btw

Breng de actie en opwinding van het traditionele Japanse sumoworstelen naar jouw evenement!

Als je op zoek bent naar een leuke en unieke attractie voor volwassenen, dan is dit iets voor jou. Met onze authentieke sumoworstelpakken kunnen jij en je vrienden de sensatie ervaren van het proberen om elkaar uit de cirkel te duwen, net als echte sumoworstelaars!

Sumoworstelen Volwassenen is de perfecte toevoeging aan feesten, bedrijfsevenementen, sportdagen en vrijgezellenfeesten. Het zorgt voor gegarandeerd gelach en opwinding terwijl volwassenen zich verkleden als sumoworstelaars en het tegen elkaar opnemen in een competitieve, maar veilige omgeving.

Onze sumoworstelpakken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden comfort en bewegingsvrijheid tijdens het worstelen. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, wat betekent dat je snel kunt beginnen met spelen. Het pak omsluit het hele lichaam en maakt het mogelijk om realistische sumobewegingen te maken.

Met Sumoworstelen Volwassenen kan iedereen zijn innerlijke worstelaar kanaliseren en plezier hebben in een veilige en gecontroleerde omgeving. Het is de perfecte manier om teambuilding te bevorderen, vriendschappen te versterken en mensen uit hun comfortzone te halen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Authentieke sumoworstelpakken
  • Hoogwaardig materiaal voor comfort en bewegingsvrijheid
  • Veilig en leuk voor volwassenen
  • Geschikt voor feesten, bedrijfsevenementen en vrijgezellenfeesten
  • Bevordert teambuilding en vriendschap

Beleef de opwinding van sumoworstelen met onze pakken. Huur vandaag nog en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor iedereen die betrokken is!